Hoppa till innehåll

1. Återbruk

Hur du sänker konsumtionstakten
Period
13-14 april, 15-16 juni

Anmäl dig här:
Mejla info@openwood.se

Tanken med återbruk är att väcka insikter och skapa förståelse för hur större företag och offentliga organisationer kan jobba med de möbler de redan har köpt in. Syftet är att sänka konsumtionstakten av möbler och inredning hos storkonsumerande organisationer.

Under teoretiska och praktiska övningar kommer du här studera hur möblers livslängd kan förlängas och värden förhöjas genom renovering, reparationer och restaurering. Vi går även igenom praktiska aspekter som logistik, underleverantörer, ekonomi och inventering.

Här vill vi ge ansvariga för möbler inom organisationer och företag ett inspirerande kunskapslyft kring hur de kan jobba med återbruk av möbler.

Aktivitetsledare

Cecilia Dahlström

Inredningsarkitekt med 37 år i branschen och erfarenhet från projekt inom offentliga och privata miljöer; utbildning, vård, evenemangslokaler, restaurang, kontor och bostäder. Har jobbat med återbruk sedan dag ett.

För att delta i aktiviteten, mejla oss på info@openwood.se. Var tydlig med vilken aktivitet det gäller och glöm inte att nämna hur många deltagare ni blir.